Pluktuin en bloemwerk

Aan de prachtige rivier de Linge ligt de pluktuin van De Kruidenbrouwerij met verschillende soorten Dahlia’s, eenjarige bloemen en kruiden. Ook speciale bijvriendelijke bloemen sieren de tuin. Samen met het bijenhotel biedt het bijen en insecten wat ze nodig hebben. De bloemen en kruiden worden op duurzame wijze geteeld met respect voor mens, dier en milieu zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Er wordt gewerkt met biologisch zaad en bloembollen. De pluktuin is open op afspraak. Samen plukken we de bloemen en wordt er een prachtig veldboeket samengesteld. Indien gewenst kan het boeket ingepakt worden.

Bij de Kruidenbrouwerij kunt u ook terecht voor het volgen van een leuke groene workshop zoals een mooi veldboeket, bloemstuk of een (droog)bloemenkrans maken. Er worden dan droogbloemen verwerkt die uit de pluktuin komen. Het hele jaar kunt u ook bloemstukken, grafstukken en bruidswerk bestellen.

Wilt u meer informatie over een workshop, bloemwerk of een afspraak maken, neem dan contact op via het contactformulier.