Vaas schilderen en opmaken met een plukboeket

Alle combinatie-workshops vaas beschilderen en opmaken met plukboeket met open inschrijving 2023, zijn in middels geweest! We hebben genoten van de zon en van de gezellige cursisten deze dagen! Maar gelukkig kun je deze workshop ook boeken als je zelf een groepje hebt van 5-8 personen t/m medio september! Yes! Want dan kun je een dag naar wens met Merel & Renate inplannen. Bloemschikken kan in de kruiden/bloementuin aan de Linge van onder de overkapping, of bij heel slecht weer in het atelier van Merel. We ontvangen jullie graag!

Deze workshop is superleuk om te doen en er staat straks een prachtige grote vaas (25 cm) met een plukboeket in je huis, die je zelf beschilderd hebt!  Merel is dol op bloemen schilderen, dus je krijgt volop tips & tricks hoe je dit zelf gemakkelijk voor elkaar krijgt! Je kunt de vaas elke kleur en fleur geven die jij wilt. Hierna plukken we om de hoek bij het atelier: in de bloementuin aan de Linge de mooiste bloemen!!  Je stelt zo zelf een mooi plukboeket samen, passend in jouw vaas. Het wordt een geweldige dag!

Programma

10.00-13.00 uur – Beschilderen van grote bloemenvaas (25 cm) in atelier van Merel in
13.00-14.00 uur – Lunch bij restaurant naar keuze in de nabije omgeving, of neem zelf een lunchpakketje mee
14.00-15.30 uur – Bloemschikken, opmaken van je vaas met een plukboeket uit de bloementuin van de Kruidenbrouwerij aan de Linge met uitleg en rondleiding

Lunch is niet inbegrepen en kun je zelf meenemen, ofwel halen bij de bakker om de hoek, of bij de theetuin op 5 autominuten rijden. Of bij het Fort op 5 minuten lopen. Nabij het atelier zijn vele plekjes om in de natuur (en met mooi uitzicht!) van je lunch te genieten.