Zijden (bloemen) en bloemwerk

Zijden (bloemen)

De Kruidenbrouwerij heeft een ruim assortiment zijden bloemen en planten die u kunt kopen of huren. Voor de inrichting van uw kantoor, horecazaak of huiskamer. Wilt u regelmatig een ander boeket of bloemstuk in huis, kies dan voor een zijden bloemen abonnement. Bij de teelt van verse snijbloemen worden bestrijdingsmiddelen gebruikt en de bloemen komen vanuit het buitenland of worden in verwarmde kassen geteeld. Zijden bloemen zijn een duurzaam alternatief. U kunt maandelijks of per half jaar een nieuw seizoensgebonden zijden boeket of bloemstuk huren.
  • Huur klein zijden boeket inclusief vaas: 20 euro per maand
  • Huur groot zijden boeket inclusief vaas: 25 euro per maand
  • Huur extra groot zijden boeket inclusief vaas: 30 euro per maand

Iedere wissel is 5 euro. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Pluktuin

Aan de prachtige rivier de Linge ligt de pluktuin van De Kruidenbrouwerij met verschillende soorten Dahlia’s, eenjarige bloemen en kruiden. Ook speciale bijvriendelijke bloemen sieren de tuin. Samen met het bijenhotel biedt het bijen en insecten wat ze nodig hebben. De bloemen en kruiden worden op duurzame wijze geteeld met respect voor mens, dier en milieu zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Er wordt gewerkt met biologisch zaad en bloembollen. De pluktuin is open op afspraak. Samen plukken we de bloemen en wordt er een prachtig veldboeket samengesteld. Indien gewenst kan het boeket ingepakt worden.

Bloemschikworkshop

Bij de Kruidenbrouwerij kunt u ook terecht voor het volgen van een leuke groene workshop, zoals een mooi veldboeket, bloemstuk of een (droog)bloemenkrans maken. Er worden dan (droog) bloemen verwerkt die uit de pluktuin komen. Het hele jaar kunt u ook bloemstukken, grafstukken en bruidswerk bestellen.

Wilt u meer informatie over een workshop, (zijden)bloemwerk of een afspraak maken, neem dan contact op via het contactformulier.

Dit zijn allemaal zijden boeketten